صفرتا صد راه‌اندازی رستوران

مطمئناً رستوران‌های زیادی در شهر شما وجود دارد ولی چرا مردم برای رفتن به برخی از این رستوران‌ها حاضر هستند از قبل برای خود میز رزرو کنند و یا جلوی رستوران منتظر بمانند تا نوبت به آنها برسد.


در نگاه اول دکور زیبا و مکان خوب رستوران بیشتر به چشم می‌آید ولی فاکتورهای بسیاری وجود دارد که باعث می‌شود این رستوران محبوب شود. راه‌اندازی رستوران یک کار پر چالش و درعین‌حال جذاب است .شما نیاز به تیمی دارید که در کنار شما باشد و از تجربه‌های آنها استفاده کنید تا بتوانید نسبت به رقبا متمایز باشید

زمان و هزینه دو فاکتور مهم در راه‌اندازی رستوران هستند. اگر از ابتدا برنامه‌ریزی درستی برای اقداماتی که می‌خواهید انجام دهید نداشته باشید، نمی‌توانید در زمان موردنظر رستوران خود را افتتاح کنید و هزینه هنگفتی بابت این تأخیر به شما متحمل می‌شود.

 

ویژگی‌هایی که ما را متمایز می‌کند

ازآنجاکه غذا خوردن یکی از ارکان زندگی ماست و تقریباً اکثر مردم هر دو هفته از غذاهای بیرون (رستوران‌ها و فست‌فودها) استفاده می‌کنند،یک رستوران و یا فست فودی که اصول بهداشتی و طبخ غذا به خوبی در آن رعایت شده باشد می‌تواند بالاترین سود را از این شرایط دریافت کند.


 
calculations(1)
ارائه پیشنهادات مقرون به صرفه
quality(1)
ماندگاری کیفیت‌ غذا
menu(1)
ارائه ایده‌هایی برای به روز نگه داشتن منو
learning
برگزاری آموزش‌های دوره ای برای پرسنل
 

بسته‌های پیشنهادی راه اندازی رستوران

مطمئناً رستوران‌های زیادی در شهر شما وجود دارد ولی چرا مردم برای رفتن به برخی از این رستوران‌ها حاضر هستند از قبل برای خود میز رزرو کنند و یا جلوی رستوران منتظر بمانند تا نوبت به آنها برسد.


 
home_business2_icon1

راه‌اندازی رستوران به‌صورت صفر تا صد

تمامی اموری که به یک رستوران پرفروش با سوددهی بالا می‌رسد را برای شما انجام می‌دهم
home_business2_icon2

پکیج آموزش پرسنل

ارائه غذاهای جدید و آموزش آنها به پرسنل شما و بالا بردن سطح کیفی رستوران شما
home_business2_icon3

پکیج نظارت و بروزرسانی رستوران

نظارت به‌صورت دوره‌ای به‌صورت ۲ یا ۴ بار در ماه و آموزش دوره‌ای پرسنل شما
 

امتیازات راه اندازی یک رستوران خوب

اگر یک رستوران از پایه به‌صورت اصولی راه‌اندازی شود تا سال‌های سال برای شما سوددهی و ماندگاری دارد.


 
staff
پرسنل مجموعه به‌صورت خودکار مسئولیت‌های خود را انجام می‌دهند و سیستم کار را می‌چرخاند
001
رستوران‌داری درصورتی‌که راه‌اندازی موفقی داشته باشد می‌تواند یک سرمایه‌گذاری پرسود باشد
0122
کیفیت غذا به‌صورت همیشگی یکسان است و باعث ایجاد مشتری‌های وفادار و درنتیجه طول عمر رستوران شما می‌باشد.
question
کارفرما پس از دو ماه از شروع کار با انبوهی از سؤالات در مورد کنترل رستوران روبرو نمی‌شود
 
solution
راه‌حل تمامی مسائل مالیاتی و حقوقی مربوط به رستوران پاسخ‌داده‌شده است
question
مشتریان ثابت به همراه دارد که با آموزش پرسنل مهماندار، این مشتریان ثابت، وفادار می‌شوند و افراد بیشتری را به رستوران می‌آورند.
system
سیستم سازی در مجموعه باعث می‌شود با رفتن هر شخص از مجموعه حتی مدیر رستوران، مجموعه بدون نقص به‌کار خود ادامه دهد.
 
 

بیشتر بدانیم

در این قسمت اطلاعاتی که از دل تجربه خارج شده است برای شما آماده کرده‌ام.

 
restaurant_table_interior_modern_style_39288_1920x1200
شعار

عنوان مقاله

restaurant_tables_chairs_design_equipment_39248_1920x1200
شعار

عنوان مقاله

دانلود فرم‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی رستوران

قبل از آنکه هر اقدامی در زمینه راه‌اندازی رستوران انجام دهید لازم است این فرم‌ها را مطالعه کنید تا اطلاعات کاملی از آنچه می‌خواهید انجام دهید دریافت کنید.

سوالات متداول راه اندازی رستوران

1 آیا رستوران داری صنعت پولسازی است؟
ازآنجاکه غذا خوردن یکی از ارکان زندگی ماست و تقریباً اکثر مردم به غذاهای بیرون رو آورده‌اند ارائه یک غذای باکیفیت عالی و رعایت نکاتی که گروه راه‌اندازی ما در صنعت رستوران‌داری آموزش می‌دهد می‌تواند کار پول‌سازی باشد، درصورتی‌که این آموزه‌ها به‌درستی به‌کار گرفته شود به‌راحتی می‌توان رستورانی با سوددهی بالا داشت.
2گزینش و استخدام نیرو وآموزش کلیه پرسنل و مدیران بخش ها چگونه انجام می‌شود؟
انتخاب نیروهای با تجربه و کارآزموده آموزش پذیری برای مجموع شما را بسیار ساده میکند که ما پس از گرفتن تست از نیروها آنها را استخدام میکنیم.
3انتخاب و خرید تجهیزات اصلی آشپزخانه چگونه و توسط چه کسی انجام می‌شود؟
انتخاب تجهیزات بر مبنای منوی رستوران و البته انتخاب به روزترین ومقرون به صرفه ترین وکارآمدترین تجهیزات از خدمات اصلی گروه ما می‌باشد.
4موقعیت مکانی رستوران چگونه انتخاب می‌شود؟
گاهی اوقات شما در نظر دارید در خیابان یا منطقه‌ای کانسپت مثلاً غذاهای عربی درصورتی‌که پس از مشاوره با گروه ما متوجه می‌شوید در آن منطقه کانسپت غذاهای فست فود مناسب
5برآورد هزینه‌های راه‌اندازی رستوران و بازدید از محل
ابتدا باید بدانیم چه کانسپتی می‌توان راه‌اندازی کنیم؟ معمولاً انتخاب کانسپت رستوران توسط مشاور و شخص سرمایه‌گذار انجام می‌شود که بسته به ملک موردنظر، علایق کارفرما و ... انتخاب می‌شود که تعدادی از این کانسپت ها رستوران ایتالیایی، فست فود،رستوران فرانسوی، رستوران ایرانی، ترکیه‌ای و ... می‌باشد.