بهینه سازی منو

طراحی اصولی منو به شما کمک می‌کند تا فروش رستوران خود را تا ۱۵٪ افزایش می‌دهد


طراحی منو به‌صورت اصولی درسی تخصصی در دانشگاه‌های مدیریت رستوران‌داری در دنیا است که اگر در طراحی منو که شامل جانمایی نام غذاها و قیمت‌ها، اصول قیمت‌گذاری، شناخت غذاهای پرفروش با سود بالا رعایت شود به‌راحتی می‌توان افزایش فروش را در رستوران مشاهده کرد.

زمان و هزینه دو فاکتور مهم در راه‌اندازی رستوران هستند. اگر از ابتدا برنامه‌ریزی درستی برای اقداماتی که می‌خواهید انجام دهید نداشته باشید، نمی‌توانید در زمان موردنظر رستوران خود را افتتاح کنید و هزینه هنگفتی بابت اینلورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

 

۴ مساله ای که هنگام بهینه سازی منو با آن مواجه هستید.

ارائه یک منو، اجرای آن و آموزش آن منو به‌صورت دقیق به پرسنل شما کاری بسیار تخصصی است که گروه باتجربه ۱۳ ساله در این زمینه این آموزش‌ها را به بهترین نحو به پرسنل رستوران شما می‌دهد.


 
چیدمان منو بر اساس سلیقه

گاهی اوقات مدیر رستوران بر اساس سلیقه خود منویی طراحی می‌کند که در آن اصول چیدمان (مهندسی منو) رعایت نمی‌شود و این مسئله به‌راحتی می‌تواند کاهش ۱۵ درصدی فروش را داشته باشد.

کلمات سخت در منو

استفاده از کلمات سخت در منو باعث می‌شود مشتری به‌راحتی نتواند غذا انتخاب کند اگر در منو نکته یا غذایی را بنویسید که مردم درک نکنند آن غذا را سفارش نمی‌دهند. اگر در ۹۰ ثانیه اول غذا انتخاب نشد مشتری دیگر به‌راحتی نمی‌تواند غذا انتخاب کند.

زیاد بودن آیتمهای منو

گزینه‌های زیاد در منو انتخاب را سخت می‌کند و زمان طلایی ۹۰ ثانیه را به‌راحتی از دست می‌دهید، اگر می‌خواهید در منو غذاهای زیادی داشته باشید به‌صورت غذای روز خاص در هفته باشد و اگر از استقبال آن مطمئن شدید آن غذا را وارد منو کنید.

قیمت گذاری بدون آنالیز

در مهندسی منو مفصل به بحث قیمت‌گذاری پرداخته می‌شود، گاهی اوقات در منو بدون احتساب بهای تمام‌شده یک غذا و یا بر اساس قیمت‌گذاری رقبا قیمت‌گذاری انجام می‌شود و حتی نحوه جانمایی عددهای منو می‌بایست بر اساس نظم خاص و استانداردشده باشد.

یک منوی خوب چه امتیازاتی دارد؟

داشتن یک منوی خوب به شما کمک می کند مشتریان وفادار برای خود داشته باشید


  • فروش غذاهای پرسود منو
  • راحتتر نمودن انتخاب مشتری
  • فروش غذاهای انحصاری با سود و قیمت بالاتر
  • ایجاد اعتیاد در ذهن مخاطب نسبت به منو ایجاد شده
  • قیمت گذاری اصولی که به شدت باعث فروش بیشتر میشود.
  • رضایتمندی تیم آشپزخانه و تهیه و آماده سازی آسانتر با سرعت بیشتر
 

بسته‌های پیشنهادی بهینه سازی منو

برای بهینه سازی منوی رستوران شما در دو قالب می‌توانم به شما کمک کنم


 
home_business2_icon1

بصورت مشاوره

در جلسه مشاوره ایرادات منو عنوان شده و راهکارها برای طراحی بهتر منو به شما ارایه میشود.
home_business2_icon2

بصورت آموزش حضوری

حضور در مجموعه شما و برطرف کردن ایرادات و طراحی منوی جدید ومهندسی شده
home_business2_icon3

آموزش های دوره ای

حضور به صورت دوره ای در مجموعه شما و پیشنهاد ، پخت و آموزش و قیمت گذاری غذاهای جدید و فصلی
 

اقداماتی که برای بهینه سازی منو انجام می‌دهیم

برای داشتن یک منو با بهترین چیدمان و سوددهی بالا به شما کمک می‌کنم.


 
  • شناخت نقاط قوت و ضعف منوی رستوران شما

  • قیمت گذاری و آنالیز قیمتی غذاهای منو

  • ارایه پیشنهاد غذاهای جدید برای منو و پخت و تست

  • آموزش غذاهای تایید شده به پرسنل مربوطه

  • پیشنهاد طراحی گرافیکی

  • آموزش پرسنل مهماندار برای فراگیری منوی جدید

  • گرفتن آزمون کوتاه عملی و اجرایی از پرسنل آموزش دیده

  • جلسه پرسش و پاسخ پرسنل

  • ایجاد غذاهای انحصاری

  • چیدمان صحیح اقلام منو

 

بیشتر بدانیم

اشتراک تجربه‌های تخصصی

 
restaurant_table_interior_modern_style_39288_1920x1200
شعار

عنوان مقاله

restaurant_tables_chairs_design_equipment_39248_1920x1200
شعار

عنوان مقاله

دانلود فرم های مورد نیاز بهینه سازی

برای بهینه سازی منو لازم است بدانید از کجا باید شروع کنید و چه اقداماتی را اصلاح کنیدبه کمک این فرم‌ها می‌توانید سرعت خود را دوچندان کنید

سوالات متداول راه اندازی رستوران

1در بهینه سازی منو چه کارهایی انجام میشود؟
ابتدا توسط اطلاعات اولیه که از طریق چک لیست از شما گرفته میشود غذاهای کم فروش و پرفروش شناسایی میشوند، بر اساس اطلاعات چک لیست غذاهایی که طرفدار بیشتری دارند روی کیفیت آنها کار میشود و تعدادی از غذاها در صورت نیاز حذف میشود. همچنین اصول چیدمان منو ترتیب بندی میشود.
2مهندسی منو چیست
به اصول چیدمان منو بطوری که منجر به فروش اقلام پرس سود منو شود را مهنسی منو گویند و هدف از مهندسی منو این است که ناخودآگاه مشتریان را تشویق به خرید آنچه شما میخواهید کند و البته اجرای اصولی مهندسی منو تا ۱۵٪ باعث افزایش فروش میشود.
3در بهینه سازی منوبه قیمت گذاری هم پرداخته میشود؟
قسمت اصلی مهندسی منو بهای تمام شده یک پرس غذا (از پخت تا سرو) و نحوه محاسبه قیمت فروش غذا میباشد.
4در بهینه سازی منو پخت و پز هم انجام میشود؟
بله ـ پس از شناسایی نقاط ضعف وقوت غذاهای جدید پیشنهاد میشود که غذاهای جدید پخته میشود و در صورت تایید از سمت کارفرما ، دستور پخت به پرسنل آموزش داده میشود، بهای تمام شده استخراج شده و قیمت گذاری میشود و وارد منو میشود.
5آیا جزوه کاربردی تحویل داده میشود؟
بله در پایان جلسه آموزش تمامی مطالب صورتجلسه شده و تمامی دستورهای غذایی و نکات اجرایی در جزوه می آید که از آن به بعد مجموعه شما مهندسی منو را بصورت دوره ای، کاملا خود اجرا کند