در گذشته افراد توجهی به غذا‌های ملت‌های مختلف نداشتند ولی امروزه به دلیل استفاده از اینترنت با غذاهای کشورهای مختلف آشنا شدیم ، عده‌ای از مردم سبک غذایی و ضائقه‌شان متناسب با غذاهای سبک‌های مختلف تغییر کرد ولی به دلیل تفاوت رفتار‌های غذایی با بستر فرهنگی ، بسیاری ازغذاها ، فقط متناسب با ذائقه غذایی همان کشور است ، با تغییر جزئی در طریقه پخت و بومی‌سازی غذا را می‌توان متناسب با سبک غذایی آن ملت تغییر داد ، تا به نتیجه دلخواه رسید . وقتی سه یا چهار سال مشغول کار رستوران‌داری شدم ، متوجه مشکلاتی در رستوران‌ها ، هتل‌ها و آموزشگاه‌های مختلف شدم از جمله رستوران شخصی خودم و تصمیم به رفع کاستی‌ها گرفتم . هدف ما از مشاوره ، کمک به رشد و پیشرفت کسانی که در حیطه رستوران‌داری مشغول هستند ، به گونه‌ای که بعد از مشاوره ، خود شخص بتواند بدون کمک مشاور و با دید باز مشکلاتش را تحلیل و به رفع آن اقدام نماید . فرآیند مشاوره دارای سه عنصرکلیدی تجربه ، دانش و مهارت است و نقش بسیار اساسی بازی می‌کند و من تجربه‌ای که طی سالها کسب نموده‌ام را در اختیار شما قرار می‌دهم .

فراتر از طعم‌ها و مزه‌ها



غذا یکی از ضروری‌ترین نیاز‌های اولیه بشر است . با مشاوره و آموزش می‌توانیم تجربه‌هایی که طی سالیان در مورد آشپزی کسب نموده‌ایم را در اختیار دیگران قرار دهیم و طعم هر غذایی را دو‌چندان کنیم ، که یکی از اصول مهم در آشپزی است . محسن محمدی ، مشاور راه‌اندازی رستوران ، دارای مدارک ، آشپزی بین الملل ، دوره های سس سازی تخصصی ، مدیریت هتلداری، اصول میزبانی و مدیریت آشپزخانه و رستوران را کسب نموده‌ و با توجه به سابقه و تجربه‌ی خود در رستوران‌داری آماده‌ی ارائه مشاوره و آموزش در تهران و سرتاسر ایران هستم .

5

پروژه موفق


12

سال کار حرفه‌ای



تخصص‌ها و توانایی‌ها